Home / Mode / Pennkjol
Pennkjol

Vilken docka. – ljusgrå satin 3/4 poet ärm fitta rosettblus, midja hög en linje knälängd medium grå tweed kjol med sjöman knappar, mörkgrå strumpbyxor, grå stövlar

Många damer bär blyertskjolar i vardagen och den här artikeln kommer att försöka visa hur du kan bära en blyertskjol och verkligen ser fantastisk ut. Blyertskjolen är väsentlig när det gäller fallande arbetskläder, de är polerade, professionella och man kan lätt bära den från kontor till arbete. Så låt oss titta på några sätt att bära blyertskjolen.

Ett sätt är att få färg från topp till tå att fungera när du ska jobba med en enkel tröja med trönahals men också inkludera några uttalande juveler. Parning av din kjol med en snygg jacka är också en annan för att göra att arbetskläderna ser fantastisk och lite mer ungdomlig ut. När du bär en ljus penna kjol, se till att du håller resten av ditt utseende dämpade med neutrala färger och låt kjolen ta centrum. Du kan också välja ett strukturerat utseende genom att banta ner kjolen och få en modern look till det traditionella kontorsutseendet.

Du kan också se glamorös ut med en knelång blyertskjol. Detta kan kopplas ihop med en klassisk knäppskjorta och spetsiga tåskor och ser säkert elegant. Kjolen bärs också med en t-shirt, bara stoppa den i din blyertskjol och ha en skräddarsydd blazer på toppen. Om du väljer att blanda högt och lågt, gör det genom att koppla ihop din penna kjol med chic läder med bara en knapp nedåt. Detta kommer att fungera perfekt för kontoret och fortfarande ge den kvällen vibe. Det finns många sätt du kan se elegant ut med din kjol och det är bara några få.