Home / Mode / Poodle kjolar
Poodle kjolar

Söta blå prickar cirkel kjol – skopa kjol # 1950 # 1950 mode

En kjol som kommer in i ljuset från 1950-talet i den amerikanska kulturen och har blivit en retro artikel som ska bäras nu. Kjolarna blir kortare beroende på timmens behov men bandet stannar alltid. En pudelkjol är i grunden en gungkjol gjord med filtmaterial och doppad i ljusa färger ofta som varmrosa eller ljusblå. Denna kjol har en design som ofta sägs vara utformad eller ordnad i som en puddel. I början hade den en puddellapp men senare kom den i stället med andra mönster som ändrades enligt trenden som blommor eller flamingos. Det började också som en kjol på tre vid fyra så att kardan var kvar tills bara knäet eller under det lite.

Kjolen blev populär bland de unga flickorna som var i mitten av tonåren och unga damer som just slutade tonåren. Unga damer bar dem i skolans funktionella danser och kan också bäras som vardagsmaterial. Designen är helt enkelt gjort och råvarorna som behövs för att göra denna kjol finns tillgängliga i varje hörn. Så kjolen är lätt att göra hemma och inte bara begränsad när det gäller att köpa det från en klädbutik.

Olika typer

Eftersom det finns typer och varianter för allt i dag, så är det också för dessa filtkjolar som tar sig in i modebranschen igen. Från ett varierat utbud av vintage kjolar till fest kjolar, dessa filt kjolar är bara bra för varje tillfälle. En av de goda sakerna med denna kjol är att den kan passa alla typer av accessoarer och klädsel matchningar med det som inte många av kvinnans kläder har. Dessa kjolar passar också för alla åldrar, oavsett om det är barn eller mormor. Dessa ursprungliga vintage kjolar har filt, ull och bomull för tyger och används för att bära för skolans funktionella danser eller till och med datum. Koppeln är av flätningsslingor vilket gör den mer bekväm. Den andra uppsättningen kjolar är gjorda av polyester med filt, päls och rutig bomull och används för att bära vid tillfällen som kostympartier. Det hålls alltid under knäna och även paljetterna är gjorda med andra flätande öglor än föregående kjol. Samtida stil på dessa kjolar går aldrig ur modet. De är gjorda av bomull, satin, ull och filtad polyester och slitna till evenemang som temafester, kostympartier och specialiteter från 50-talet. Det är inte nödvändigt att dessa kjolar är gjorda med krusiduller eller vågor, de kan göras som blyertskjolar med en puddellapp också.

Oavsett om det är musikaler, dans, fest eller till och med en pjäs, kan du hoppa var som helst med dessa lätt anpassade och roliga att bära pudelskjolar.