Home / Mode / Pumpskor
Pumpskor

DELA & Hämta det GRATIS | Ankelrem Rund tå Pumps För endast modevänner: 80 000+ artiklar • GRATIS FRAKT Gå med i Twinkledeals: Få DIN 50 $ NU!

Har du problem med den breda sulan, eller har du några problem med stor fot? Detta skulle också vara ett problem med oformiga band. Du kan gå vidare och titta på några av de största högsta klackarna och du skulle se att det inte skulle vara kul att gå i dem. Att hitta rätt sko för de människor som har problem med sina fötter kan vara ganska svårt. Det är därför vi letar efter några av de bästa pumpskorna som skulle vara idealiska för människor med stora klackar. Kvinnor älskar glamourutseendet och att du inte behöver begränsa dig till de platta skorna. Kvinnorna i hälen ser snygga, eleganta och smarta. De gör kvinnorna stadiga och spända och showen skulle få dem att stå rak. Detta gör att kvinnorna ser höga och vilda ut. Många kvinnor som skulle titta på fötterna och se stora fötter kanske du vill titta på några av de största sexiga skorna. Du kan känna att du är sexig och behöver inte oroa dig för smärtan.

Den stora historien

Ursprungligen var pumpskorna kända som Pompe och var plana skor. Detta användes bekvämt av män på 1500-talet. Det fanns inget spets eller spänne och det hela var plan. De är några av de bästa klassiska skorna och brukade komma med bredare sulor och det skulle göra fötterna bekväma och fria. Det var skor som var lätta att bära och den övre är klippt öppen, som var närmare tån så att du enkelt kan krånga och komma in i den. Därefter tillverkades pumpskorna med klackar och började se mer feminina ut. Utformningen av detta har förändrats genom åren. Många av skorna förbättrades för att få skorna att se bättre ut.

Öppen tå pumpar

I dag skulle du säga att pumpskorna finns med öppna tår. Detta gör de större fötterna desto mer bekväm. Pumpar med öppen tå är de som skulle vara bekväma att bära. De är också några av 80-talets bästa klassiska utseende. På 80-talet var kvinnors skor också bekväma. Det finns pumpar med större öppning och även mindre kikstår. Peep toe pumpar är sådana som bara visar ett litet hål bara för att visa pumpen. Detta skulle dölja någon av de andra oformiga tårna.

Du kan välja de olika sätten att gå vidare på och välja rätt skor för dina fötter. Detta skulle också innebära att du måste försöka se bäst ut. Detta görs för att ge dig det bästa.