Home / Mode / Stetson hattar
Stetson hattar

Stetson Open Road.

Stetson-hattar har varit populära länge och om du funderar på att köpa en, hjälper den här guiden dig att välja en perfekt. Några av de hattar som finns på marknaden idag behåller fortfarande den gamla modestilen med några få undantag. För att få den perfekta överväg följande punkter;

  • Välj rätt stil - för att få rätt stil, överväg syftet med att köpa hatten. Som en allmän guide, desto större person desto större hatt. Stor i detta fall avser bredden och inte höjden. Män som har breda axlar bör bära ett brett bräde eftersom en liten bram ser ut ur plats för dem. Dessutom bör de män som har en tjock hals och ett stort bröst välja en större hatt. Smala kamrater bör få små hattar.
  • Få rätt filt för att få den rätta måste du också veta hur hatten används. Faktorer som ska beaktas inkluderar; hur mycket regn som tas emot i ditt område, hur varmt det blir, hur ljust det är, om det kommer att användas för ridning, campingäventyr och många andra. Stetson hattar finns i tre slag att välja mellan, nämligen; buffelfilt, autentisk bäverfilt och stråhattar från Panama. Var och en av dessa har sina för- och nackdelar.
  • Storlek och form - du bör välja rätt storlek. Hatten ska passa perfekt runt hela huvudet och ska inte låta en fingerspets passa mellan din skalle och bandet. Hatten ska också ha rätt form och om inte, använd lite het ånga för att omforma hatten.

Du kan få perfekt anpassade Stetson-hattar genom att följa dessa enkla tips.