Home / Mode / Straw Cowboy Mössor
Straw Cowboy Mössor

House of Dior 1954

John chapeau sålde den främsta hatten ungefär hundra och femtio år tidigare, och under det senaste halvannet århundradet behöver de endast förbättras i kvalitet. Inom det gamla västern slet inte cowboyhattar för mode utom för deras användbarhet. Denna hatt hade flera funktioner. Det var absolut smart för att hålla vädret från huvudet och det kan dessutom leva vidare. Halm cowboyhattar verkar vara bland de främsta vanliga även sedan tiderna i föregående väst.

För närvarande har hatten förbättrats i kvalitet. Detta kan vara av en anledning och en anledning ensam, mode. Locket har blivit ett modeuttalande för cowboyer och människor som själva är cowboyer. Dessutom är hatten inte längre bara för cowboys; du kommer att se många damer som sportar dem i moderna färger och mönster på samma sätt.

Det kan komma som en överraskning för dig att cowboyhattar av halm är mycket vanliga än de produkter av filt eller läder. Var du än ser alla typer av personer som sporterar dem. Du kommer att ha sett din granne spela dem medan du arbetar på gården. Du kommer till och med se resenären som sporterar dem medan du är ute på en ämnespark eller vid stranden.

Du kanske inte är medveten om det, men det finns en anständig anledning för cowboyhattar att vara en produkt av halm. Som ett resultat av att de är vävda släpper dessa hattar in extra luft än de produkter av filt eller läder. Trots denna distinktion är de fortfarande smart när du håller solen ur dina ögon och utanför ditt huvud. Men om det börjar regna, kommer du att märka att huvudet blir blött.

Det finns många slags halm som dessa hattar är gjorda av och lyckligtvis verkar de flesta av dem inte vara väldigt höga. Ändå är det en smart plan att visualisera vad rimligt strå används innan du får. En av de främsta vanliga sortarna är toquilla halm.

Toquilla halm cowboyhattar bildas av ecuadorianska palmer. Halmhattar av toquilla benämns panama halmhattar. Om du längtar efter en bland dessa hattar borde du vara redo att märka en nästan var som helst. Titta helt enkelt runt trädgårdsavdelningen i din avdelning för lokala butiker; dessa hattar är också ganska billiga.

Straw cowboy hattar är högre än filt eller cowboy hattar av läder på många sätt. För det första är de svalare att ha utomhus inom sommaren. 2 de är billigare än filt- och läder-cowboyhattar. 3 de kommer fortfarande att hålla solens skadliga strålar från ditt huvud och ur dina ögon. Du skulle se hur det fungerar med stråhattar överallt.