Home / Mode / Stripper-skor
Stripper-skor

8 cm (20 cm) klack, 4 "(10 cm) plattformsandaler. Övre i äkta läder i spindelstil. Väl dämpad innersula ger en bekväm passform. Med UV-reaktiv satinbelagd plattform.

Klara klackar eller även känd som stripperskor är skor med högklackade skor som består av transparent material. Sådana bitar kan ibland ha unika innovationer efter blinkande ljus eller färgade vätskor. En mer subtil romantisk form av stripperskor är tofflor i glaspinnar som lätt kan kopplas ihop för sociala evenemang som proms eller bröllop. Det har också använts starkt i fitnesstävlingar och andra tävlingsevenemang. Men stripperskor observeras vanligtvis i mer provocerande former och bär dem upp eller ner kommer de alltid att kallas stripperskor.

Skorna har också känt tagits som otäck av många, men i verkligheten är det en gradvis förskjutning av stripperskor från att enbart användas i sovrum till att hitta vägen ut för att bli populära säljare i omvärlden.

Stripperskor har också fått sin beryktade tagg från dess användning av stångdansare. Det har förekommit många fall av genomskinliga bilder som lätt och lätt kan användas av stångdansare. Av uppenbara skäl rekommenderar emellertid experter vanligtvis nybörjare med dansare att bära stripphälar med flera remmar för att undvika faran som orsakas av hälens stora storlek.

Stripperskor sågs också ner av en viss klass av män och kvinnor på grund av dess inneboende natur att vara förknippad med något ökänt.

Trots alla sådana anklagelser är de fortfarande oerhört populära bland alla kvinnor för sitt ursprungliga motto: illusionen som det skapar av långsträckta ben som sedan skapar en omedelbar vädjan för åskådare.