Home / Mode / Svart hög midja kjol
Svart hög midja kjol

Kjol med knytskärp – Svart – DAM | H&M SE 5

Du kanske stirrar på någon som bär en svart hög midja kjol och känner en liten obestämd mängd lite begär. Frågar du om du inte kommer undan med att bära samma kjol? Lösningen är ja! Nyckeln är att veta vad som fungerar för din kroppsbyggnad och vad som inte gör det. Det finns olika typer av kjolar med hög midja, och deras namn kommer från de stilar de behöver. Som exempel plisserade, bubbla, linda, insamlade, monterade liljösartade växter och A-linjer med hög midja.

Som nämnts tidigare kan olika slags kjolar bäras beroende på din kroppsform. Som exempel, om du har en stor midja eller mage, välj en kjol som har väldigt lite midjeband och flyter ut mot höfterna. Undvik kjolar med hög midja som har detaljer i framsidan, som samlar eller en dragkedja. De kommer bara att intensifiera buken på din mage. Du bär tillsammans ett tvångsbälte som drar uppmärksamheten långt ifrån nackdelen.

Om du har lite midja kan en monterad kjol fungera bäst för dig. Det kan vara ett resultat av att det tar tag i midjan och visar upp det. Det finns flickor som har antingen långa eller korta midjor. Om du har en kort midja kan en kjol med en smal bälte tjäna till att förlänga längden på dina ben och kropp. Om du har lång midja väljer du kjolar som har en bra bälte. Du producerar tillsammans denna illusion genom att bära breda bälten.

Om du har en överdimensionerad botten lägger kjolar med samlar till din fördel. A-linje kjolar som flyter kan dölja dina kurvor. Undvik kjolar med hög midje i vogue eftersom de kommer att hålla din botten oattraktivt. Dessutom, om du har breda höfter, skulle den mest effektiva kjolen vara de som har detaljer som gör längden. Stora fickor på aspekten, som hjälper dig att få ett smalare utseende. Undvik kjolar som är vågiga eller har skikt. Dessa tenderar att överbetona dimensionen på dina höfter.

Om du har en platt botten kan kjolar med detaljer, samlar eller fickor väcka uppmärksamhet långt ifrån en del av din kropp. Midjor som samlas ger en illusion av fullhet. Om du har långa ben ska du ha kjolar som är i mitten av kalvslängden eftersom de kan ge en extra proportionell look. Undvik miniskjolar eller svart kjol med hög midja som är högre än knäet eftersom de enbart förstärker din benlängd och bygger din kropps utseende i proportion. Flickor med kortare ben kan tjäna på att bära korta kjolar som förlänger benen. De måste samtidigt undvika kjolar som är fulla eftersom de har en tendens att känna stress på korta ben.