Home / Mode / Vintage stil bröllopsklänningar
Vintage stil bröllopsklänningar

Bild 3 av 6

En bröllopsklänning i vintage stil är allt annat än svårt att ordna och kommer att vara avgörande långt efter den extraordinära dagen. Från och med att höna samlades, flyttar till samlings- och bröllopsresa, ger denna artikel tankar för att uppnå det exceptionella vintage utseende och känsla.

Du kan tillskriva det en entusiasm för periodvisningar, till exempel Upstairs Downstairs och Titanic, eller till den truende Diamond Jubilee, eller kanske helt enkelt det allmänna känslan "somberness Britain". Oavsett anledning, det finns utan tvekan vintage är så mycket den stil som existerar bortsett från allt annat. Detta innebär inte att blåblodiga "nya fogeys" som är stolta över att ha skaffat allt, inklusive hus, möbler, dekorationer och garderob, plötsligt är snygga, mer än att säkra det udda "motstå lusten att få panik" frill kommer att köpa ditt avsnitt till vintage-set. För fans av vintage är det mer ett sätt att leva än en stil, vilket föreslår sig själv i varje del av deras varelse, från dekorationer och näring till plagg och frill. Dessutom är det en chans att du lever vintage och kärleksantappning, det är bara kännetecken att du kommer att behöva hitched vintage-stil. Så vilka komponenter i ditt bröllop kan vara en del av vintage-behandlingen?

I kampen för könens rättvisa verkar frågan om knä-ups före äktenskapet ha ignorerats. Det finns ingen motivation bakom varför mannen i timmen borde uppskatta några dagar av paltriness, medan maken är begränsad till en ensam natt. Svaret är att garantera att en höna samlas i stil och komplexitet vad den behöver länge. Ett obefläckat utbrett alternativ är att börja kvällens procedurer med en bröllopsklänning i vintage stil. I händelse av att tanken på kvällste låter något tamt för en hönafest, det vi verkligen diskuterar är en blandad drinksamling täckt under en skarp mask. Servera ett beslut om blandade drycker i vintage porslincontainrar och fat, tillsammans med en mängd olika frestande kanapéer snarare än kakor. För att öka känslan, uppmana dina besökare att bära vintage plagg eller extra. Ja, till och med de mest ogenomträngliga att gynna klänningen kan som regel påverkas till en fascinator eller långa handskar, eller dölja rodnaden bakom en lämpligt utarbetad fan. Dessutom kan något av dessa utsmyckningar bli övergivna innan samlingen träffar staden för den grundläggande nattledningen.

En sak som perioden TV-program visar oss är att Victorians och Edwardians verkligen visste hur man skulle arrangera en fantastisk formell samling. Om du tänker göra en tolkning av denna periodskurs till din egen bröllopsmöte, är det avgörande att komma ihåg att du planerar att påverka, i motsats till att tankelöst replikera varje intressepunkt. Garantera att du får snabb kontakt med ett par förklaringsstycken, till exempel en isfigur, champagnebrunn eller kristallarmatur, och därefter klä upp enskilda bord med vintage benporslin, skåluppsättningar och periodblomningskurs. Få dessa väsentligheter rätt så ser du att du har genomfört en legitim vintage-sökning efter ditt bröllopssamling både smidigt och ekonomiskt.