Home / Mode / Wedge Sneakers
Wedge Sneakers

Med en förstärkt street-chic stil har dessa designerinspirerade lågkilssneakers ett perforerat övre, stretchband över toppen och en inre dragkedja för enkel slitage. Passform: Äkta i storlek Faux mocka; Syntetisk tillverkning Klackhöjd: 2,5in Finns i nya färger Grå och havremjöl

Sneakers har alltid varit den ultimata go-to skorna att para ihop med nästan vad som helst. Vad ska jag inte gilla med sneakers? Och lägg till höjden, fantastiskt. Det är vad kilsneakers är. Drömmer redan om det, flickor, ahem. Någonsin tänkt hur skulle du kunna lägga till extra glamour med dessa? Vi kanske bara ger dig dessa tips här. Idiot, dumbom.

  • Hitta rätt bottenkläder
  • Mycket går in på vad du bär som din underkläder för att ge kilsneakers det bästa utseendet. Koppla ihop med smala smala jeans för att skapa stil. Ett par leggings kan göra samma sak för dig. Du kan lika gärna prova på shorts eller långa kjolar för att skapa en kontrasterande look. Lägg till den eleganta kläderna.
  • Få rätt toppkläder
  • Det var tänkt att vara, eller hur? Låt oss prata om toppkläderna efter bottenkläderna och dammade. En välmonterad t-shirt eller tank-toppar ser bra ut med kil-sneakers. Du kan också prova blus eller knäppt tröja för en avslappnad helgutseende. Om du letar efter någon form av formalitet kan du prova på din färgade blazer.
  • Blanda mönster och strukturer
  • Bär dessa kilsneakers i tandem med din kroppsdräkt. Färg- och texturkombination påverkar ditt övergripande utseende. Till exempel kan du prova djärva färger med klänningar med rätt färg. Blanda mörka kläder med bleknade sneakers för att komplettera utseendet.

Ett sista råd skulle vara att hålla tillbehören så enkla som det blir för att undvika att se klumpiga ut. Testa dessa tips nästa gång du är redo att rulla på med dina kilsko.